Disseny conscient

PXDOR, El Peix d’Or, neix de la necessitat d’oferir un servei de creació i disseny web totalment personal i directe que -a diferencia d’aquells més impersonals i freds- proporcioni un servei d’alta qualitat, càlid, amb tracte directe i permanent per trobar solucions i desenvolupar idees que ajudin als nostres clients per sobre de tot. Buscant la millor manera de servir, de trobar-lis un estil propi i personal als seus dissenys, webs i logotips. Facilitant-lis la promoció i amb un idioma natural i personal en el que el client pugui expressar-se amb comoditat i total llibertat.
Al petit país de les neus, on el cel i les muntanyes s’ajunten per fer un paisatge incomparable al món, neix la nostra filosofia.
Al igual que aquest paisatge, pur, amable i sostenible, volem oferir un servei conscient i humà on els nostres clients puguin sentir que les seves idees son valorades, i els seus projectes son escoltats, son mimats i son treballats amb la mateixa cura que ells ho fan.
No descansarem fins que el projecte sigui de total i completa satisfacció del nostre client. Perquè allò que es important per ell, ho es també igual d’important per nosaltres. I aquest es el nostre compromís.
Volem que el nostre projecte sigui un de tu a tu. On qualsevol dubte es pugui solucionar personalment, sense haver de passar pels interminables boots impersonals que tant proliferen avui dia.
Volem donar l’opció de dir-li al nostre client pel seu nom i que no es senti com un simple número a una cua telefónica sense final.
Volem que ens digui pel nostre nom també, i que tingui la total llibertat de parlar amb nosaltres per poder trobar-li solucions i facilitar-li totalment el procés de creació i el desenvolupament idoni de les seves idees.

JOIN OUR NEXT MEETING

El nostres treballs

Testimonis
Maig 19th
El Cresper

PXDOR es la millor opció per la nostra web. Des-de el principi em tingut atenció personal i comprensió absoluta en el seguiment de la nostra web. Ens hem sentit escoltats i que les nostres opinions tenien valor de cara a fer la nostra web.
El Cresper, Restaurant Encamp
www.elcresper.com

Maig 17th
Karmico 11

Buscaba una web sencilla desde la que redireccionar mis seguidores a Amazon y acabé con mucho más de lo que esperaba. Gracias infinitas
K11, centro alternativo
www.k11.es

Maig 19th
Albert Baleyto

Vaig escollir la millor opció per fer la meva web. No podia haver sigut millor. Gràcies per la cura i dedicació amb que m'heu atés.
Albert Baleyto, Cantant
www.albertbaleyto.com